Auto

Asfaltul din apropierea Podului Izvor din Capitală s-a surpat. Cum arată groapa din asfalt. Galerie FOTO

Podului Izvor

Podului Izvor

Autor: Bogdan Alecu

19.05.2015, 18:40 1509

Asfaltul din zona Podului Izvor, pe sensul de mers către Opera Naţională şi Eroilor pe Splaiul Independenţei s-a surpat. Avaria a fost determinată de o defecţiune la reţeaua de apă şi canalizare potrivit Primăriei Capitalei şI nu din cauza asfaltării.

“Este o avarie la un collector de canalizare. Nu avem în acest moment mai multe informaţii. Trebuie întâI să ajungem la defect după care vom şti cauza exactă şI cât vor dura reparaţiile”, a spus Epsică Chiru, directorul general adjunct al Apa Nova.

În prezent Poliţia Rutieră dirijează traficul în zonă însă circulaţia este îngreunată pe întreg sectorul dinspre Piaţa Unirii. Traseul este unul dintre cele mai aglomerate la ore de vârf.

Primarul General, Sorin Oprescu, a dispus izolarea zonei pentru asigurarea în condiţii de  siguranţă a traficului rutier, precum şi intervenţia de urgenţă a personalului operativ al administratorului de reţele de apă şi canalizare şi a administratorului drumului. 

 Echipele de interventie vor raporta periodic situaţia remedierii avariei la sistemul rutier şi la reţea.

 

Sursa foto: Adi Dobre Facebook

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO