Auto

Antreprenori locali. Sorcani din Sibiu, unul din cei mai dinamici transportatori rutieri de mărfuri, afaceri mai mari cu 20% la nouă luni: „Vrem să facem o divizie verde, cu camioane electrice“. Sorcani are o flotă de peste 100 de camioane şi a mai comandat încă 20 de maşini anul acesta.

Anul trecut, Sorcani, care are 4.000 de mp de depozite, a dezvoltat propriul service auto pentru camioane, o investiţie de 600.000 de euro, potrivit ultimelor date.

Anul trecut, Sorcani, care are 4.000 de mp de depozite, a dezvoltat propriul service auto pentru camioane, o investiţie de 600.000 de euro, potrivit ultimelor date.

Autor: Mirabela Tiron

23.10.2023, 19:55 93

Transportatorul de mărfuri  Sorcani din Sibiu, companie controlată de antreprenorul Mircea Barbu şi fondată în 1993, una din cele mai dinamice firme de transport de pe piaţa locală, a finalizat primele nouă luni din acest an cu afaceri în creştere cu 20% faţă de perioada similară a anului trecut.

„Estimăm că vom încheia anul cu acest avans de 20% în business. Am continuat să diversificăm portofoliul, cu clienţi din zona de food, papetărie, farma şi agricultură, pesticide“, a spus pentru ZF Alexandru Dobra, directorul de dezvoltare al companiei Sorcani.  Compania a participat  la licitaţii în străinătate şi a câştigat contracte noi.   Importurile reprezintă 65% din cifra de afaceri, compania transportă mărfuri generale, de la alimente, la medicamente sau ţigări pe importuri. Compania are clienţi din farma, auto, bunuri de larg consum, hârtie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO