Auto

Afacerile producătorului german de componente Helbako Electronica au crescut cu 88% în 2019

Afacerile producătorului german de componente Helbako...

Autor: Laurentiu Cotu

16.11.2020, 17:15 280

♦ Printre clienţii companiei se află BMW, Audi, VW, Porsche, MINI.

Helbako Electronica, subsidiara locală a compa­ni­ei germane Helbako GmbH, a raportat pentru 2019 o ci­fră de afaceri de 87,9 mil. lei (18,6 mil. euro), în creştere cu 88% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza date­lor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a avut anul trecut un profit net de peste 4,6 mil. lei (990.000 de euro), de aproape 10 ori mai mare faţă de anul precedent, conform datelor publice. Helbako Elec­tro­nica a ajuns anul trecut la un număr mediu de 99 de angajaţi.

Compania Helbako Elec­tro­nica SRL a fost înfiinţată în anul 2015 la Ghiroda, judeţul Timiş, ca furnizor de elec­tro­ni­ce pentru industria auto, şi deţine o uni­tate de producţie de 1.350 de metri pătraţi, potrivit informa­ţi­ilor de pe site-ul com­paniei. Unita­tea de pro­duc­ţie de la Ghiroda com­ple­tea­ză şi susţine centrul de dez­vol­tare al Helbako GmbH din Heiligen­haus, Germania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO