Analiză

De ce se bat românii pe sucul natural de mere – povestea de succes a producătorului Gigel

Autor: Alina BĂDĂLAN TURCITU

08.03.2011, 09:54 318

Un mic producător a dat lovitura în piaţă cu sucul de merenatural, făcut în propria sa bucătărie-atelier. Şi-a luatinstalaţie de 3.300 de euro şi în câteva luni îşi va amortizainvestiţia.

"Toamna e invazie de măr, îl aruncă lumea. Uite (şi prinde unfruct în palmă): măr de ţi-e milă să-l bagi la tocat. Supermarketulnu-l primeşte că are câteva puncte negre... defecte de«fabricaţie»", ne spune agricultorul Gheorghe Vlad din comuna Vidrade Ilfov. Astăzi are de făcut 400 de litri de suc de mere, mâinemerge cu el la piaţă. Până seara îl dă pe tot. Şi-a instalat toatesculele în bucătărie, direct pe gresie, şi acum se plimbă printrelădiţele negre umplute cu mere, să vadă pe care o bagă prima întocător. Citiţi povestea producătorului demere Gigel pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO