Afaceri de la zero

Tipografia si tehnica de calcul pleaca la Cluj

05.06.2000, 00:00


Prima parte a prograrmului expozitional al Expo Transilvania se inchie cu cea de-a patra editie a Targului Pripack, care va fi organizata, la Cluj, in perioada 6-9 iunie. Targul este organizat in colaborare cu Hungexpo Budapesta si va reuni peste 30 de firme care vor expune pe o suprafata de aproximativ 400 de metri patrati.

La acest targ sunt asteptate societati comerciale care desfasoara activitatea in domenii percum tipografie, tehnica de calcul si servicii legate de activitatea poligrafica, productia, desfacerea si service-ul utilajelor de tiparire, precum si ambalare.

Incepand cu aceasta editie se inaugureaza, in cadrul targului, si salonul Expo Media, care este destinat mijloacelor si tehnicilor de promovare prin publicitate.

Programul manifestarilor Expo Transilvania din prima parte a acestui an a cuprins targurile Ambient Instal, Ambient Construct, Foresta, TIT AUTO, Center Euro Fair, Agraria si Pripack.

In primul semestru al acestui an, ExpoTransilvania a avut aproape 530 de expozanti din tari precum Ungaria, Italia, Franta, Danemarca, Germania, Marea Britanie, Spania, Suedia si Canada. La aceste manifestari au fost inregistrati peste 50.000 de vizitatori. Mediafax

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania