Afaceri de la zero

Targ de mobila la Romexpo

11.09.2000, 00:00 Autor: Radu Ionescu


Complexul Expozitional Romexpo a gazduit ieri deschiderea oficiala a celei de-a noua editii a targului international de mobila BIFE-TIMB, la care participa peste 370 de firme.

Dintre participanti se numara si 120 de societati straine, care reprezinta 14 tari, printre care Austria, Elvetia, Germania, Uitalia si Spania.

Mobilierul din lemn, accesoriile, decoratiunile interioare, masinile si echipamentele pentru exploatarea forestiera si prelucrarea lemnului sunt prezentate in 15 pavilioane si trei platforme exterioare, reprezentand o suprafata de 25.700 metri patrati.

Targul va fi deschis in perioada 6-10 septembrie.

Targul este de departe cel mai imprtoant din Europa Centrala si de Est, fiind in acelasi timp printre primele 20 din Europa si printre primele 40 din lume.

Tot ieri a avut loc deschiderea oficiala a salonului Magazinul Modern, salon specializat pentru dotarea magazinelor, prezentarea marfurilor si promovarea vanzarilor, sisteme si materiale pentru constructia, amenajarea spatiilor comerciale, vitrinelor si depozitelor.

Salonul este organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, sectorul Publicom, in incinta Complexului Expozitional Romexpo.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania