Afaceri de la zero

Portal pentru operatiuni de export-import

03.05.2000, 00:00 Autor: Cosmin Ghinea


Firmele romanesti care deruleaza operatiuni de export-import pot obtine informatii despre potentialul pietelor straine accesand site-ul www.maxtrad.com, dezvoltat de ABN AMRO si Economist Intelligence Unit. Site-ul isi propune oferirea de informatii pentru evaluarea pietelor straine, minimalizarea riscurilor si realizarea transporturilor.

"Maxtrad.com este un portal usor de utilizat, care permite celor ce se inregistreaza sa identifice riscurile legate de afacerile pe care le desfasoara in tari straine, sa stabileasca elementele de logistica, sa urmareasca transportul de bunuri, sa obtina informatii despre legislatia diferitelor tari si comertul specific. In plus, sunt disponibile si convertoare de monede, timp etc...", a explicat Jean Paul Voltron, Senior Executive Vice-President pentru Comert Economic, cu prilejul lansarii Maxtrad.com.



Maxtrad permite importatorilor si exportatorilor sa comunice cu profesionisti ai domeniului din lumea intreaga, sa citeasca publicatii de profil si sa obtina detalii privind comertul electronic.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania