Afaceri de la zero

Krupp si Dacia, colegi la Auto Tehnica

21.06.2000, 00:00 Autor: Cosmin Ghinea


Aproape 130 de firme vor participa in perioada 20 - 25 iunie la expozitia internationala de echipamente, componente, accesorii si piese de schimb destinate industriei autovehiculelor - Auto Expo Tehnica, cu 50 mai multe decat la editia anterioara, a declarat ieri intr-o conferinta de presa Mariana Dicianu, director in cadrul directiei Expozitii specializate a Romexpo.

Printre participanti se enumera Dacia Renault, Krupp Compa Arcuri, Rulmentul Brasov, UAMT Oradea, Roman Brasov sau Tofan Grup. Auto Expo Tehnica este organizata in colaborare cu Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM), Asociatia Importatorilor de Piese Auto din Romania (ARIEPA), Uniunea Nationala a Industriei de Mentenanta Auto din Romania (UNIMAR) ai societatea inginerilor din domeniul auto din Romania (SIAR.

Paralel cu Auto Expo Tehnica, Camera de Comert si industrie a Romaniei organizeaza, in perioada 22-23 iunie, manifestarea de tip Europarteneriat Eco Auto Intreprise, care va reuni, in cadrul unor intalniri bilaterale de afaceri, firme de profil din Romania, Franta, Italia si Germania.

Participantii sunt intreprinderi mici si mijlocii din domeniile motoarelor, componentelor, pieselor de schimb pentru frane, cutii de viteze, suspensii, echipamnte electronice si electrice, service auto, precum si tehnologii de protectia mediului. Eco Auto Intreprise, la care vor participa 34 de firme romanesti si 30 de firme straine, este organizata cu sprijinul Phare, CCIR si al Asociatiei Camerelor de Comert din Germania si Franta.

De asemenea, Romexpo mai organizeaza, in perioada 20-23 iunie, si targul dedicat echipamentelor si tehnologiilor pentru industria textila, a tricotajelor si confectiilor BITME. La editia din acest an a BITME participa 152 de expozanti, din care 111 sunt firme straine.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania