Afaceri de la zero

Granturi pentru ONG de la Cottonwood

01.09.2000, 00:00 Autor: Ana Dinescu


Organizatiile neguvernamentale din Romania aflate in criza de fonduri, au acum posibilitatea, gratie Fundatiei Cottonwood din Statele Unite de a obtine ajutoare financiare nerambursabile, pentru cheltuieli generale de intretinere, ce variaza intre 500 si 1000 de dolari.

Sunt vizate organizatiile care protejeaza mediul inconjurator, cele care promoveaza diversitatea culturala, care ii ajuta pe oameni sa-si satisfaca nevoile de baza sau care se bazeaza pe voluntariat.

Nu sunt incluse in aceasta categorie cele politice si religioase, agentiile guvernamentale, persoanele private sau universitatile.

Pana acum, fundatia a acordat 121 de sponsorizari in valoare de peste 86.000 de dolari, dupa cum se spune in nr. 6 al revistei organizatiilor neguvernamentale din Romania, "Atitudini".

Fundatia a fost infiintata in 1992 si isi propune cresterea nivelului de implicare a oamenilor in viata comunitatii si in procesele decizionale, promovad in mod special protectia mediului si diversitatea culturala.

Orice detaliu privind cererile de finantare si modul in care acestea trebuie intocmite pot fi obtinute la adresa de e-mail: cottonwood@igc.org. Adresa din Statele Unite este: Cottonwood Foundation, Box 10803, White Bear Lake, MN 55110 USA.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania