Afaceri de la zero

Criza lui Schumacher se prelungeste

29.08.2000, 00:00 Autor: Alexandru Dida


Victoria lui Hakkinen la Spa, in "imperiul" rivalului Michael Schumacher, e de natura sa puna sub semnul intrebarii capacitatea germanului de a confirma ca ramane, inca, cel mai bun pilot din lume. "Succesul finlandezului a venit ca o lovitura de ciocan in capul lui Schumi.

O asemenea depasire, cum a fost cea reusita de Hakkinen cu patru tururi inainte de final, nu am vazut pana acum. Numai un campion mondial poate fi capabil de asa ceva.

Cine piloteaza aidoma lui Mika Hakkinen este un pilot exceptional, unul de 24 de carate", afirma fostul pilot de F1 Hans-Joakim Stuck in cronica sa de luni aparuta in cotidianul german Bild.

Referindu-se strict la intrebarea potrivit careia "mai poate fi considerat Schumi cel mai bun pilot al momentului", analistul german ezita sa dea un raspuns radical, preferand un ambiguu "si da, si nu".

El crede ca o mare parte de vina revine staff-ului tehnic al Scuderiei "care dupa succesele de debut a lepadat prea devreme tinuta de salahor pentru a imprumuta fracul receptiilor stropite din belsug cu vinul de Chianti.

Pe fondul tensiunilor crescande in sanul lui Ferrari,
O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania