Afaceri de la zero

Corespondenta ieftina cu lumea

05.07.2000, 00:00 Autor: Cosmin Ghinea


Daca ai de trimis un fax in Statele Unite iar in buzunare nu ai decat maruntis, pana recent, nu puteai decat sa speri intr-o minune care sa scada preturile operatorilor de telefonie, insa in ultimul timp Internetul iti propune o oferta variata de servicii, unele dintre ele cu acces chiar gratuit.

Una dintre aceste oferte poate fi accesata la adresa www.fax4free.com de unde poti trimite gratuit faxuri oriunde in lume. Daca te intrebi care este castigul unui asemenea furnizor de servicii, publicitatea este raspunsul. Astfel, intr-un caz site-ul ataseaza imagini sau sloganuri comerciale pe paginile trimise, pe de alta parte clientii tebuie sa parcurga oferta unor companii pe Internet in timp ce altul, mult mai aproape de dorintele cilentilor se refera la castigurile din publicitate ale site-urilor pentru ca atrag un trafic foarte mare.

In Romania, exista mai multe oferte ale firmelor care propun astfel de servicii, printre care si compania Alfa-bit. Astfel, veti cheltui cu pana la 75% mai putin pentru trimiterea faxurilor oriunde in lume, iar pe de alta parte veti fi siguri ca paginile au ajuns la destinatie datorita optiunii de repetare automata a mesajelor, in caz de eroare, de cinci ori la intervale de 10 minute.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania