Afaceri de la zero

Centru de afaceri la Valcea cu bani belgieni

03.10.2000, 00:00 Autor: Cosmin Ghinea


Camera de Comert si Industrie Valcea va construi un centru de afaceri, la Ramnicu Valcea, cu o finantare de 22,9 milioane franci belgieni, din partea Guvernului flamand, se arata intr-un comunicat al camerei de comert.

Cooperarea cu Guvernul Flamand in vederea construirii centrului de afaceri a inceput in luna ianuarie a acestui an, cand a fost semnat la Ramnicu Valcea acordul de cooperare intre partenerii belgieni si cei romani, lucrarile de constructii fiind inaugurate in cursul saptamanii trecute.

Centrul de afaceri Flandra-Valcea are ca obiectiv principal furnizarea de servicii, pentru o perioada de pana la trei ani spatiile centrului fiind puse gratuit la dispozitia intreprinzatorilor mici si mijlocii care incep o afacere, se precizeaza in comunicat.

Firmele romane pot beneficia de la Camerele de Comert pe raza carora isi desfasoara activitatea, de servicii de promovare sau consultanta pentru constituire.

De asemenea, acestea beneficiaza de servicii de arbitraj, instruire sau reprezentare. In plus, acestea au posibilitatea sa obtina informatii despre Uniunea Europana (institutiile europene, programele europene, informatii de cooperare in afaceri, informatii privind licitatiile internationale etc).

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania