Afaceri de la zero

Ardealul are 14 expozitii

30.07.2000, 00:00 Autor: Cosmin Ghinea


Expo Transilvania organizeaza in acest an 14 targuri sau expozitii, fiecare reunind intre 60 si 200 de firme, cu peste 500 000 de vizitatori anual, informeaza un comunicat al societatii. Cea de-a doua parte a sezonului expozitional va debuta in luna septembrie cu trei manifestari expozitionale: targul national specializat in proiectarea, constructia si amenajarea locuintei

(Expo Casa) aflat la editia a doua, targul international pentru protectia mediului si urbanism (Eco City & Life, editia a treia) sI expozitia floricola (Florex, editia a doua). Aceste manifestari vor fi organizate in perioada 15-19 septembrie. La "Eco City & Life" vor fi prezente firme din Romania, Ungaria si reprezentante ale unor firme cunoscute din Germania, Austria, Danemarca, Cehia, Italia.

In cadrul targului vor fi prezentate categorii de produse: tehnologii sI metode pentru protectia sI refacerea mediului, tehnologii de colectare, reciclare sI valorificarea deseurilor menajere sI industriale, aparate pentru masura sI control al noxelor surse de energie neconventionala, economisirea energiei, tehnologii sI echipamente statii de epurare a apelor, echipament urban, conservarea monumentelor istorice sI ale naturii renovarea sI modernizarea cladirilor, design urban si curatenia orasului.



O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania