Caută doar în titlu
Ziarul de Duminică

ZF de la Zilele Filosofiei

Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucurestiorganizeaza sâmbătă, 13 noiembrie şi duminică, 14 noiembrie,"Zilele Filosofiei", eveniment ce marchează aniversarea a 150 deani de la înfiinţarea facultăţii şi Ziua Internaţională aFilosofiei. Evenimentul are loc în librăria Cărtureşti.

Ziua de sâmbătă, 13, este dedicata unei lansari de carte si uneidezbateri. Incepand cu ora 16.00, este programată o discutie pemarginea volumului "Filosofia ca mod de viata", semnat de asist.univ. dr. Cristian Iftode si aparut la Editura Paralela 45,Bucuresti, 2010. Urmeaza, la ora 18.00, o dezbatere asupra roluluifilosofului, al absolventului de filosofie, in societatea zilelornoastre: "Filosoful, tinichigiul si
societatea".

Duminică, 14 noiembrie, la ora 16.00, va avea loc lansareavolumului "Cuvinte, teorii si lucruri - Quine in perspectiva",aparut anul acesta la Editura Pelican. Volumul este rodulcolaborarii dintre profesori ai Facultatii de Filosofie,Universitatea Bucuresti, si ai unor prestigioase universitati dinAustralia si SUA. Incepand cu ora 18.00, se va dialoga asuprastării dezbaterii publice din România:
"Filosofie şi dezbatere publică".

Nu în ultimul rând, in parteneriat cu Libraria Carturesti,Facultatea de Filosofie lansează programul "Un filosof vă recomandăo carte". În cele două zile ale evenimentului, in intervalul14.00-16.00, profesorii Facultatii de Filosofie vor sta ladispozitia cititorilor de filosofie care vor pasi pragul librarieiCarturesti, cu informatii si indrumari.

Facultatea de Filosofie este facultate fondatoare aUniversitatii din Bucuresti, iar in prezent ofera celor peste 800de studenti programe de studii de licenţa, masterale, doctorale sipostdoctorale.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.