Ziarul de Duminică

Vampirii nu se dau duşi nici în 2010

Vampirii nu se dau duşi nici în 2010
23.08.2010, 14:20 35

Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci unloc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în caremoroii (vampiri vii şi muritori) sunt iniţiaţi în tainele magiei,iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) suntantrenaţi să-i apere pe aceştia de asalturile sângeroase alestrigoilor (morţi vii), cei mai înspăimântori şi mai periculoşivampiri.
Recentul atac de la Academia Vampirilor a fost cel mai violentdin istoria şcolii, sacrificând vieţi de elevi moroi, profesori şigardieni. Mai mult, strigoii au luat cu ei un număr de victime,printre care se numără şi Dimitri. Acesta ar prefera să moară decâtsă devină unul dintre strigoi, iar Rose trebuie să o părăsească pecea mai bună prietenă a sa, Lissa - cea pe care a jurat să oprotejeze cu orice preţ - şi să îşi ţină promisiunea făcută luiDimitri cu multă vreme în urmă. Dar acum, când totul este în joc,cum poate ea distruge persoana pe care o iubeşte cel maimult?
Aceasta este provocarea pe care o lansează "Jurământ desânge", al patrulea volum din seria "Academia Vampirilor" deRichelle Mead, autoare americană de urban fantasy. Cartea a apărutlsa Editura Leda - Grupul Editorial Corint, www.ledabooks.ro; www.edituracorint.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO