Ziarul de Duminică

Tu n-ai trăit nimic (IV)/ de Gabriel H. Decuble

Fotografia autorului de Elena Rădoi

Fotografia autorului de Elena Rădoi

Autor: Ziarul de Duminica

14.03.2014, 00:02 77

www.pasareaemo.wordpress.ro

Motto: „În ziua de azi, iubirea nu mai este posibilă.”

Postare din 08.06.2010, 01:23 a.m.

 

Prieteni,

azi mi-am dat seama că aparţin cu adevărat marii familii emo. Că eforturile mele de a-mi găsi o identitate nu au fost în van. Că nu degeaba mi se spunea pasărea Emu, printr-o referire la faptul că eram – şi sunt – taciturn şi al naibii de închis, încă de când eram mic.

Dar aşteptarea mea a luat sfârşit, pentru că mi-am dat seama că am fost dintotdeauna emo, iar rătăcirile nu m-au putut îndepărta de propria-mi natură. E ca şi cum ai vărsa o tonă de făină albă-albă peste o negresă, tot negresă rămâne...

Mulţumesc tehnologiei informatice, mulţumesc internetului că s-a inventat blogul. Aşa mai pot şi eu să mă exprim liber şi să comunic cu cei care simt la fel ca mine. Iar ca mine, cred, sunt mulţi în lumea aceasta, care doar aşa îşi pot rezolva nevoia de comunicare.

Să ne înţelegem, nu e vorba doar de semnalmentele exterioare, de piercinguri, coafură şi altele. Pe astea le am deja. Rămâne însă să ne regăsim, prieteni, cei care simţim la fel, şi în idei.

Las toate frecvenţele deschise...

 

Comentarii: 3

 

Oil stain spune: Băi, labagiule, chestiile astea nu se declară în public. Ori eşti emo şi înţelegi, ori taci dracului din gură!

Pasărea Emo  spune: ?

Luca spune: Tu vrei să ne iei pâinea de la gură? Eşti deja cam în vârstă să mai fii emo. Chestiile astea, de la 20+, îşi pierd farmecul pe care încă îl au la 15+. Oricum, n-am văzut să ai profil şi pe MySpace, deci e clar că tot nu ai priceput exact cum stă treaba.

 

www.pasareaemo.wordpress.ro

Motto: „În ziua de azi, iubirea nu mai este posibilă.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO