Ziarul de Duminică

Tu ce faci la ora 11?/ de Ziarul de duminică

Tu ce faci la ora 11?/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

05.03.2015, 23:58 112

Casa e liniştită, copiii au adormit în sfârşit, totul e pregătit pentru a doua zi. Dar încă nu ţi‑e somn... Ceva bun de citit? Sigur că da, ce idee bună!

Editura Univers vă propune o nouă colecţie, dedicată tuturor celor care vor să-şi recucerească micul lor moment special de la Ora 11. Este timpul vostru, nu uitaţi, şi merită apărat de invazia zgomotului, a scandalului cotidian, a stresului de peste zi. Cărţile din Ora 11 vor ridica un zid de apărare pentru voi, vă vor proteja în mica voastră fortăreaţă în care vă veţi putea relaxa cu adevărat.

Prima apariţie a colecţiei este Plopii din Berlin, romanul lui Anne B. Ragde.

Plopii din Berlin, o cronică de familie reconstituită într‑o naraţiune alertă, cu întorsături de thriller, este cartea cu care autoarea i‑a cucerit fulgerător pe norvegieni şi apoi a fost tradusă în peste cincisprezece limbi. Secretul unei poveşti de dragoste, dezvăluit după cincizeci de ani, hotărăşte soarta unei moşteniri problematice. Urmaşii ciudaţi ai unei iubiri aparent imposibile se regăsesc la ferma unde a început totul şi în casa de care nu‑i mai leagă decât amintiri pe care le sperau uitate. Fiecare dintre moştenitori înţelege acum că nu putea fi altfel decât este şi că, dacă nimic nu mai poate fi luat de la capăt, măcar prezentul celorlalţi poate deveni suportabil. Autoarea a mai scris încă două romane cu aceleaşi personaje, care s‑au bucurat de mare succes. Împreună alcătuiesc trilogia familiei Neshov (în curs de apariţie la Editura Univers), ecranizată într-un serial norvegian de televiziune.

Anne B. Ragde (n. 1957) este o scriitoare norvegiană foarte apreciată atât de critici cât şi de public, volumele sale vânzându-se în peste 2,5 milioane de exemplare. Printre cele mai cunoscute dintre cărţile ei se numără Plopii din Berlin, Crabii eremiţi şi Păşunile verzi. A câştigat Premiul pentru cea mai bine vândută carte norvegiană în 2005 şi Premiul Brage în 2001.

Tu ce faci la Ora 11?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO