Ziarul de Duminică

Student la engleză/ de Lidia Vianu

Student la engleză/ de Lidia Vianu

Autor: Lidia Vianu

08.10.2015, 23:49 135

Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din Bucureşti, The British Council, Institutul Cultural Român şi Ambasada Irlandei, anunţă publicarea volumului Metoda Lidia Vianu. Smile and Learn!

Învăţaţi regulile. Învăţaţi inteligent. Student la Engleză. Exerciţii de Traducere gramaticală şi Teste pentru examenele de admitere şi orele de engleză, cu rezolvare.            

 

Contemporary Literature Press începe anul universitar cu un volum de traduceri şi teste gramaticale şi de vocabular pentru învăţarea limbii engleze. 

Volumul se adresează tuturor celor care vor să studieze limba engleză pornind de la gramatica ei. El vine în ajutorul celor care au învăţat exclusiv după metode comunicative, şi au nevoie să–şi pună ordine în cunoştinţe pentru a putea comunica într–o engleză corectă şi elegantă. 
Volumul Student la Engleză propune celor care vor lucra cu el o învăţare inteligentă a limbii engleze, care se bazează pe înţelegerea regulilor gramaticale şi folosirea lor în context. Este aproape imposibil să păstrăm în minte un număr nesfârşit de contexte, pe care să le răsfoim în memorie atunci când vrem să comunicăm. Este mult mai la îndemnână să învăţăm structura logică a unei propoziţii, pentru a o putea apoi reconstrui în funcţie de ceea ce dorim să exprimăm. 
Student la Engleză evită propoziţiile convenţionale, încercând să învioreze învăţarea cu un dram de haz. Rezolvările din partea a doua a volumului încurajează munca individuală. Pentru toţi cei care vor să înveţe englezeşte, introducem la acest început de an universitar Metoda Lidia Vianu: Smile and Learn! 

Student la Engleză de Lidia Vianu s-a lansat miercuri 7 octombrie 2015, iar volumul poate fi consultat şi descărcat la adresa de internet: http://editura.mttlc.ro/metoda-lidia-vianu.html

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO