Ziarul de Duminică

Şapte linii RATB circulă pe trasee scurtate

Şapte linii RATB circulă pe trasee scurtate

Autor: Aurelia Alexa

14.02.2012, 10:01 67

Toate liniile de transport în comun din Bucureşti sunt funcţionale, însă şapte dintre acestea au traseul modificat din cauza carosabilului impracticabil, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Brânduşa Raeceanu.

Drumuri închise sau blocate marţi dimineaţă

Purtătorul de cuvânt de la RATB a precizat că nu există linii blocate sau desfiinţate însă unele dintre ele au traseul modificat.

Astfel, linia 106 întoarce la Master neputând ajunge până în cartierul Roşu, linia 302 întoarce la Celofibrei, iar liniile 125 şi 181 întorc în intersecţia Şos. Olteniţei cu str. Iriceanu.

Totodată, linia 682 nu mai poate ajunge până în cartierul Andronache şi întoarce în cartierul Colentina, iar liniile 162 şi 163 circulă până la terminalul cartier 16 Februarie.

În timpul nopţii angajaţii RATB au circulat cu câteva mijloace de transport pe toate liniile de tramvaie şi troleibuze pentru a menţine reţeaua electrică de contact în condiţii bune de exploatare, a spus purtătorul de cuvânt al RATB.

Raeceanu a adăugat că angajaţii RATB au intervenit pentru curăţarea refugiilor în timpul nopţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO