Ziarul de Duminică

RECOMANDARI LA TEATRU / Despre zaruri si carti

RECOMANDARI LA TEATRU / Despre zaruri si carti
07.04.2009, 13:13 49

 

Inauguram in acest numar o noua rubrica, pentru care asteptam contributia teatrelor interesate, din Bucuresti si din tara. Este vorba despre prezentarea pe scurt a spectacolelor ce urmeaza sa se joace, cu informatii despre piesa, actori si regizori. Rugam teatrele interesate sa ne trimita informatiile necesare la adresa stelianturlea@yahoo.com. In acest numar, spectacolul Teatrului Metropolis Despre zaruri si carti.
Piesa poate fi descrisa drept o lectie de management pentru toti sefii micuti care isi chinuie angajatii imbecili dar optimisti. In cazul de fata, subordonatul nu se da batut. Umorul replicilor il cucereste pe spectator inca din primele minute. La intrebarea care este mesajul spectacolului, Florin Piersic jr. a raspuns: "Nu-ti bate capul. Nu e genul de piesa de la care spectatorii pleaca frustrati si chinuiti de intrebari existentiale. E o comedie de situatie, cu un dialog scris genial."
Interpreti:Florin Piersic Jr. si Petre Fumuru (vezi foto). Durata spectacolului 1h 25 min.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO