Ziarul de Duminică

Personalitati si experimente

Personalitati si experimente
30.03.2007, 18:13 31

Editura Litera lanseaza doua noi provocari pentru publicul de orice varsta, impreuna cu celebra editura italiana DeAgostini: Marea carte despre personalitati si Marea carte despre experimente.
Dupa o selectie la sange, au fost alese personalitatile care au marcat umanitatea, cu povestea lor despre sacrificiu si daruire, geniu si tenacitate. Textul este tradus din italiana de Ioana Constantin. Articolele contin informatii biografice si despre insemnatatea personalitatii in cauza, fiind bogat ilustrate.
Marea carte despre experimente cuprinde peste 200 de experiente care ne ajuta sa invatam amuzandu-ne. Sunt experimente privind aerul, apa, lumina, miscarea, magnetismul, electricitatea, chimia, simturile - si se adreseaza atat adolescentilor, cat si adultilor.
Ele sunt simplu de realizat si ajuta la intelegerea felului cum functioneaza legile fundamentale ale naturii.
Pagina dupa pagina, cititorul patrunde in universul fabulos al stiintei si se convinge ca aceasta poate fi distractiva si captivanta.
Traducere din italiana de Teodor Julea.
Albumele apar in conditii grafice de exceptie si sunt tiparite in Italia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO