Ziarul de Duminică

O relaţie ideală/ de Ziarul de duminică

O relaţie ideală/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

04.08.2016, 23:52 90

Chris Prentiss

Legile iubirii

Cum să ai o relaţie ideală

Editura Nemira

Seria Mistica, coordonată de Risvan Vlad Rusu. Traducere de Irina Buda.

Relaţia perfectă nu ţine de noroc. Ea este rezultatul cunoaşterii. Dacă faci paşii corecţi, poţi trăi o viaţă frumoasă împreună cu omul ales.

Paisprezece legi ale iubirii ne dezvăluie Chris Prentiss, autorul volumului de succes Zen şi arta fericirii, ca să putem privi şi înţelege altfel iubirea şi armonia de cuplu. Poveştile şi recomandările autorului ne arată drumul cel bun spre starea de bine. Descoperim sensurile atracţiei, puterea credinţelor personale, soluţiile prin care se poate salva o relaţie etc.

 Legile iubirii ne oferă instrumentele necesare pentru a construi şi a menţine o relaţie satisfăcătoare, cu bucurii şi împliniri.

„Fie că te afli în căutarea ajutorului pentru relaţia ta actuală sau ai nevoie de sprijin pentru a atrage una nouă, vei găsi ceea ce ai nevoie în aceste pagini. Dacă eşti deja într-o relaţie pro­blematică, atunci cunoaşterea acestor legi îţi va da posibilitatea să o salvezi, dacă aceasta merită salvată. Poate eşti, de fapt, alături de cineva cu care nu mai este cazul să mai fii. Cunoaşterea Legilor Iubirii îţi va oferi informaţia de care ai ne­voie pentru a stabili dacă eşti sau nu alături de omul potrivit, precum şi curajul şi intuiţiile necesare pentru a putea renunţa la persoana nepotrivită.

Te poţi gândi că destinul unei relaţii depinde de noroc sau de circumstanţele care apar şi dispar din viaţa ta. Sau te poţi gândi la faptul că fericirea depinde de ceea ce face sau nu partenerul tău. În realitate, calitatea unei relaţii depinde, în principal, de un singur element: tu.

Aceasta nu e totuna cu a spune că partenerul tău nu poate fi o parte a problemei, dacă nu chiar problema însăşi, însă cu­noaşterea acestor legi îţi va fi de folos în vindecarea sa şi va aduce fericire în cuplul vostru. Puţine relaţii vin în viaţa noastră în forma ideală dorită, însă, prin cunoştinţele potrivite şi cu grijă, le putem modela, transformându-le în adevăraţi piloni dura­bili, de susţinere şi frumuseţe – în relaţii pline de bucurie, în care ţelurile sunt atinse şi, cel mai important, marea iubire este răsplătită.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO