Ziarul de Duminică

Mirela Iordache şi Mircea Nechita la Melenia Art Gallery/ de Ziarul de duminică

Miercuri, 11 Decembrie 2013, la Melenia Art Gallery (prima galerie  internaţională din Bucureşti) a avut loc vernisajul expoziţiei lucrărilor artiştilor români Mirela Iordache si Mircea Nechita.

Ideea conceptuală a acestei expozitii a fost complementaritatea plastică, de formă şi culoare, care să pună in valoare prin alăturare stilurile atât de diferite ale protagonistilor.

„Interferenţa dintre abstract şi figurativ în lucrările mele, implică coexsitenţa la nivel narativ, a oniricului şi propriei mitologii, trecere şi recompunere personală, prin limbajul gestului şi al dinamicii suprapunerii substraturilor... Formele create de mine devin prin interferarea anatomiilor figurativului alături de abstract, ritm. Elementul figurativ este ca o extensie în pictura mea. Plecând din abstract, mă îndrept către un alt tip de scriitură. Focusez pe unghiuri ce îmi relevă anumite planuri cheie în lucările mele, ca şi puncte dinamice, de interes”  - Mirela Iordache.

Mircea Nechita surprinde, de asemenea, cu noua lui lucrare bazată pe tehnica geometrică. Picturile sale arată întotdeauna sensibilitatea şi talentul său în mai multe forme de artă contemporană.

Durata expozitiei: 11 Decembrie 2013 - 07 ianuarie 2014.

 

www.meleniagallery.com

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.