Ziarul de Duminică

La răscruce de cariere/ de Ziarul de duminică

La răscruce de cariere/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

31.10.2013, 23:49 63

Donna Dunning

Ce tip de carieră ţi se potriveşte?

Cum să-ţi găseşti cariera perfectă

Editura Trei

Colecţia Psihologie practică. Traducere din engleză de Oana-Marina Badea.

Care este tipul tău? Eşti Activ, Colaborator, Conducător sau Explorator? Analist, Asimilator, Intensificator sau Vizionar? Eşti Extravertit sau Introvertit? Găseşte-ţi cariera perfectă pentru tipul tău de personalitate şi obţine succesul!
Pentru a fi fericit şi a avea succes în viaţa profesională, trebuie să găseşti o carieră care se potriveşte nu numai cu interesele tale, ci şi cu tipul tău de personalitate. În această carte, autoarea foloseşte Indicatorul de Tipuri Myers-Briggs (MBTI) pentru a prezenta opt modalităţi distincte de a lucra şi te încurajează să reflectezi asupra preferinţelor tale naturale – propunându-ţi pentru aceasta liste de verificare, exerciţii, strategii şi sfaturi – şi îţi oferă toate instrumentele necesare pentru a-ţi descoperi propriile preferinţe naturale şi a ţi găsi cariera ideală. Acest ghid pentru găsirea unei cariere potrivite include detalii despre dezvoltarea diferenţelor dintre tipuri pe parcursul vieţii, sfaturi pentru echilibrarea vieţii personale cu viaţa profesională şi foarte multe sugestii de posibile cariere, bazate pe preferinţele personale. Autoarea face o analiză minuţioasă a fiecărui tip, oferind sfaturi practice pentru creşterea şi dezvoltarea profesională, precum şi formările şi profesiile potrivite fiecăruia.
Dr. Donna Dunning este psiholog, autor de cărţi, consultant, profesor şi membru al MBTI International Training Faculty. A lucrat mai bine de 20 de ani ca psiholog specializat în dezvoltarea carierei, învăţare şi performanţă în muncă. A oferit servicii de consultanţă, formare profesională, evaluare, cercetare şi management al performanţei unei game largi de clienţi. A fost invitată să participe la emisiuni în cadrul unor posturi TV din Canada, unde a discutat despre subiecte legate de dezvoltarea umană şi performanţa la locul de muncă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO