Ziarul de Duminică

Istoria implicării naziştilor în ocultism

Istoria implicării naziştilor în ocultism
21.07.2010, 16:31 42

Corneliu Zelea-Codreanu

Circulări şi manifeste

(1927-1938)

Prima ediţie din Ţară după ediţia din 1940

Editura Blassco

În cuvântul introductiv, Nicador Zelea-Codreanu, directorulrevistei "Cuvântul Legionar", subliniază că volumul este importantnu numai pentru legionari, ci şi pentru cei care vor să cunoascăMişcarea legionară. Volumul este editat sub egida revistei"Cuvântul legionar" şi cuprinde la final şi o addenda cu biografialui Corneliu Zelea-Codreanu.

Peter Levanda

Alianţa diabolică

Editura Lucman

O carte interesantă pentru oricine vrea să afle mai multe despreraporturile dintre nazism şi magie, despre influenţarea istoriei,despre sectele oculte şi agonia actuală a vieţii noastre. Sunttrecute în revistă, meticulos şi documentat, ideologiile mitice,religioase, oculte care au constituit fundamentul mişcării naziste.Autorul face accesibil un subiect dens, care se întinde peparcursul a sute de ani. Cartea este probabil cea mai minunţioasăevaluare a ideologiei oculte naziste care a fost publicată în limbaengleză. Traducere de Mihai Constantinescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO