Ziarul de Duminică

Iaşi ComicsFest/ de Ziarul de duminică

Iaşi ComicsFest/ de Ziarul de duminică
27.03.2014, 23:43 31

Pe 29 şi 30 martie, Iulius Mall din Iaşi găzduieşte un eveniment dedicat în întregime benzilor desenate: Iaşi ComicsFest! Ce înseamnă asta? Expoziţii de benzi desenate româneşti, ateliere de desen pentru cei mici şi nu numai, proiecţii, lansări şi live drawing. În cele două zile puteţi cunoaşte autori de benzi desenate, ei vor fi disponibili pentru discuţii, dedicaţii şi caricaturi la comandă. Sâmbătă sunteţi invitaţi să participaţi la o serie de prezentări şi dezbateri despre banda desenată publicată în România iar duminică puteţi crea propriul supererou pentru a câstiga o tabletă, numai bună de citit benzi desenate pe ea. La Iaşi ComicsFest veţi găsi şi o librărie de benzi desenate cu cele mai noi apariţii.

Autori participanţi: Alexandru Ciubotariu, Octav Ungureanu, Ionuţ Popescu, Robert Obert, Valentin Sava. Invitaţi speciali din Iaşi: Mati Botezatu, Jup, Bogdan Kelaru, Adrian Serghie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO