Ziarul de Duminică

Final Frontier IV/ de Ziarul de duminică

Final Frontier IV/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

27.03.2015, 00:07 78

Cea de-a patra ediţie a târgului de carte SF & Fantasy „Final Frontier” va avea loc pe 28 şi 29 martie, la Nexus Gamers Club din Bucureşti (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 37, lângă Cişmigiu).

Persoanele care vor să-şi întregească colecţia de ştiinţă şi magie cu cele mai noi cărţi ale genului science fiction de la principalele edituri (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic) sunt aşteptate să participe la cea de-a patra ediţie a târgului „Final Frontier”. Scriitorii vedetă ai ediţiei sunt Sebastian A. Corn şi Oliviu Crâznic.

„Şi nu uita să-ţi invoci forţa creativă, pentru că s-ar putea să fii atras de atelierele de scriere creativă organizate de Revista de Povestiri şi Bookblog.ro sau de lecţiile de benzi desenate oferite de prietenii de la revista Comics şi nu oricum, ci folosindu-se de instrumente magice precum tablete grafice oferite de Wacom. Iar dacă pofta ta de câştig şi glorie n-are astâmpăr, pune chiar tu mâna pe o tabletă grafică Wacom de la târg şi realizează un desen inspirat de SF (personaj, peisaj, scenă etc.) pentru a participa la concursul Wacom şi poţi pleca acasă cu tableta în geantă, ca să exersezi... sau poate preferi concursul de fan fiction la care te poţi înscrie până în ziua târgului, pentru premii din viitor şi posibilitatea de a-ţi fi publicată povestirea chiar pe site-ul Final Frontier. Va trebui să-ţi arăţi puterile şi să impresionezi juriul format din reprezentanţii celor mai mari fan cluburi din ţară. Poate, cine ştie, te hotărăşti să faci un pact în frăţia lor”, anunţă organizatorii evenimentului.

Târgul se desfăşoară pe 28 şi 29 martie, între orele 10.00 şi 19.00, la Nexus Gamers Club din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO