Ziarul de Duminică

Festivalul „ManyFest”/ de Ziarul de duminică

GALERIE FOTO

GALERIE FOTO

Autor: Ziarul de Duminica

16.08.2013, 00:07 84

Cea de a şaptea ediţie a Festivalului Artelor Vizuale „ManyFest” va avea loc în perioada 20-30 august 2013, la Timişoara. „T4T” dă startul înscrierilor pentru cele trei secţiuni: grafică, fotografie şi scurtmetraj.

„Anul acesta, ManyFest doreşte să aducă în faţa tuturor participanţilor ideea de comportament ludic, de joacă, sub genericul: Fii copil, dar nu unul prea copilăros. Munceşte pentru a-ţi îndeplini visurile, dar nu uita să te bucuri de viaţă. Întreabă-te mereu: sunt încântat de ceea ce fac?”, precizează organizatorii.

„În acest an, în cadrul festivalului ManyFest se vor organiza două expoziţii. Prima va fi inaugurată în data de 20 august 2013 în cadrul festivităţii de deschidere a festivalului şi va cuprinde toate lucrările alese în urma selecţiei participanţilor. Cea de a doua expoziţie va avea loc în data de 30 august 2013 şi va cuprinde lucrările finale ale participanţilor împreună cu cele mai bune lucrări din timpul festivalului.
Festivitatea de deschidere ManyFest, Festival al Artelor Vizuale va avea loc la 20 august 2013. În cadrul acesteia, se vor expune fotografiile, lucrările grafice şi se vor proiecta scurt-metrajele din concurs. Se vor defăşura ateliere de lucru distincte pentru cele trei secţiuni ale festivalului. În urma finalizării tuturor lucrărilor din timpul festivalului, va fi publicat un album cu fotografiile şi desenele participante, care va conţine şi un DVD cu scurt-metrajele realizate în cadrul acestei ediţii. Acest album va fi distribuit gratuit participanţilor la festivitatea de premiere şi va fi împărţit în diferite locaţii din Timişoara. Festivitatea de premiere şi, totodată, de închidere a festivalului va avea loc în data de 30 august 2013”, anunţă Teodora Udrescu, preşedinte Asociaţia AT4T.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO