Ziarul de Duminică

Fenomenul literar al momentului/ de Ziarul de duminică

Fenomenul literar al momentului/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

11.08.2016, 23:55 35

Cristina Chiperi

My Dilemma Is You

Editura Litera

 

Prima parte a trilogiei.

Cristina Chiperi, o liceană din oraşul Padova, născută în Moldova, a reuşit să devină una din cele mai citite scriitoare ale tinerilor italieni. Istoriile sale, scrise cu ajutorul smartphone-ului şi publicate pe platforma web wattpad, au devenit foarte populare, astfe că au ajuns într-un final în librăriile din Italia, materializate într-o trilogie.

 

Cristina Evans trăieşte la Los Angeles şi crede că are o viaţă perfectă, până în ziua în care părinţii ei hotărăsc să se mute la Miami. Totul se năruie pentru adolescenta de şaisprezece ani, care se vede obligată să-şi părăsească prietenii dintotdeauna şi să ia totul de la capăt într-un alt oraş, la o altă şcoală. Deşi Los Angeles-ul şi cei mai buni prieteni de acolo rămân permanent în gândurile ei, Cristina reuşeşte foarte repede să se acomodeze în noua casă şi să se împrietenească cu câţiva dintre cei mai populari elevi ai liceului. Toţi o primesc în cercul lor, mai puţin Cameron şi Susan, iubita lui, care o privesc amandoi cu ostilitate. Şi astfel, printre tot felul de întâmplări mai mult sau mai puţin plăcute, Cris reuşeşte să-şi facă o nouă prietenă, Sam, şi se îndrăgosteşte de Matt. Deşi lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine în viaţa ei, iţele inimii ajung să se încurce tot mai mult când Cris şi Cameron încep să-şi dea seama că antipatia pe care o simt unul faţă de celălalt ascunde, în realitate, un sentiment complet diferit. Vor accepta oare cei doi tineri să privească în faţă această descoperire şi să lupte pentru a fi împreună?

 

În timpul liber, Cristina Chiperi, o tânără născută în Moldova care învaţă într-un liceu din Padova, scrie poveşti de dragoste dedicate tinerilor. Una dintre ele a devenit celebră în vara anului 2014, după ce a fost publicată pe platforma wattpad şi a adunat milioane de vizualizări.

„Totul a început ca o distracţie. Nu mă aşteptam ca istoriile mele să fie tipărite şi să ajungă într-o librărie. Am publicat mai multe poveşti care au devenit populare pe wattpad, astfel că s-a ajuns la publicarea unei cărţi”, a declarat Cristina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO