Ziarul de Duminică

Dragoste şi suspans pe Scara pisicii

Dragoste şi suspans pe Scara pisicii

Foto: Augustin Bucur

Autor: Ziarul de Duminica

13.10.2010, 16:32 127

Sâmbătă 23 octombrie, ora 19.00, la Sala 99 a Teatrului NaţionalBucureşti, va avea loc premiera oficială a spectacolului "Scarapisicii" de Katalin Thuróczy, în traducerea Anamariei Pop.Reprezentaţia se desfăşoară în cadrul proiectului "Uşi deschisepentru toţi".
Scriitoare maghiară prezentă pe scenele din întreaga Europă,Katalin Thuróczy revine în România după succesul "joi.megajoy" dela Teatrul Odeon. "Scara pisicii" este pus în scena TNB de IrinaPopescu-Boieru şi le are în distribuţie pe Liliana Hodorogea(Zsóka) şi Florentina Ţilea (Gitta).
O piesă cu şi despre femei, vorbind de dragoste şi căsătorie într-osavuroasă manieră cinică.
Un spectacol în care femeile se vor regăsi, măcar parţial, în celedouă eroine, dar unde bărbaţii vor refuza categoric să serecunoască în personajul masculin absent. "Scara pisicii" este otragicomedie cu accente poliţiste şi final neaşteptat, un text plinde suspans despre un joc de-a şoarecele şi pisica, în care sedispută inima aceluiaşi bărbat.
Prima întâlnire cu publicul va avea loc în data de 22 octombrie,ora 19.00, Sala 99.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO