Ziarul de Duminică

DJ CULTURE / E comic!

DJ CULTURE / E comic!

DJ Pagal

28.07.2009, 15:26 25

Pe vremea când un bilet la un set Norman Cook nu costa mai nimic (adica era mocca), iar „house" era un termen peiorativ (adica naspa), pe atunci DJ-ii cu multe batai pe minut in cranii erau persecutati mai rau ca primii crestini. Ca atare, acesti „apostoli" ai decadentei puneau muzica prin depozite, cimitire de masini si zone rurale.

Acum house-ul se intoarce in natura, mai precis in Padurea Snagov. Nu de nevoie. Pur si simplu se poarta verdele ceva de speriat anul asta. Nu m-ar mira sa apara colectii din frunze de brusture pentru clubberite. Ar fi show la Bamboo!

Ce e drept, Padurea Snagov a vazut destule si inca o tona de gunoi sub forma de pachete de tigari si cutii de Redbull n-ar schimba prea mult peisajul. Nici cele câteva tone de wati din boxe nu vor speria animalele mai tare decât manelele românilor iesiti la iarba „verde". Dar sa numesti „chestia" asta Eco-party mi se pare ca si când ai spune ca dansatul pe mormântul lui Michael e resuscitare.  

Deloc surprinzator, line-up-ul contine numai DJ de pluton, cu o mentiune pentru DJ Pagal, care nu e deloc rau. Dar si pe el s-a obisnuit lumea sa-l vada incalzind mai degraba sala pentru alti DJ, majoritatea fara buletin de România. Acum Pagal e cel mai tare din parcare, pardon, din padure, pentru ca restul sunt mult prea neinteresanti ca sa vorbesc de ei. Ce pot sa spun despre DJ care puneau rave in 2000?? Primul rave party pe care l-am facut a fost in 1995. In 2000 puneam progressive si tribal. Muzica din secolul asta, vorba lui Raoul!

In concluzie, mai bine si mai eco e sa mergi la tine acasa, sa opresti lumina si sa faci dragoste in baie fara sa dai drumul la apa. Cred ca e si mai putin stupid.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO