Ziarul de Duminică

Cum să te educi să ai succes/ de Ziarul de duminică

Cum să te educi să ai succes/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

21.07.2016, 23:52 80

Og Mandino

Cel mai vestit vânzător din lume

Editura Curtea veche

 

Ediţia a treia. Traducere din engleză de Lucian Popescu.Colecţia Cărţi-cheie.

Og Mandino este cel mai citit autor de literatură motivaţională din lume (aceeaşi editură a mai publicat „Alegerea”, „Al doisprezecelea înger” alte succese editoriale scrise de el). Dar cartea de faţă este cea mai cunoscută, vândută în milioane de  exemplare. Este o parabolă avându-l în centru pe Hafid, un tânăr din Ierusalimul vremurilor biblice, care învaţă de la un bătrân negustor reţeta reuşitei. Nu este un manual de vânzări, ci o carte din care afli cum să devii un întreprinzător, cum să porneşti o afacere din nimic şi cum să te educi ca să ai succes.

Prima parte a frumoasei poveşti a lui Hafid, cel mai vestit vânzător din lume, a cunoscut un imens succes, fiind vândută in peste 9 milioane de exemplare. În câţiva ani de la aparitie, oricine auzise de ea dorea să se inspire din povestea vieţii lui Hafid şi să cunoască succesul şi împlinirea cu ajutorul celor 10 pergamente ce-l iniţiaseră pe cel mai vestit vânzător din lume. La douăzeci de ani de la debut, eroul cărţii intrase deja în legendă, iar creatorul acestuia era asaltat de cititorii ce doreau să afle continuarea povestii. Astfel s-a născut cea de-a doua parte a cărţii. Eroul ne lasă moştenire pilda vieţii sale şi propria-i înţelepciune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO