Ziarul de Duminică

CULTURE CLUBBING / Viata e o scena… iar oamenii… actori, MC, DJ…

CULTURE CLUBBING / Viata e o scena… iar oamenii… actori, MC, DJ…
07.04.2009, 13:09 84

 
Acesta e primul interviu pe mess... Sa nu mai zica nimeni ca e o forma de comunicare pentru pustani... Eu sunt nascut in 75... Evident, lipsesc unele semne...
Silviu, ce crezi ca nu trebuie - sub nicio forma - sa faca un MC?
 
Sa nu ajunga la eveniment, dupa ce acesta s a terminat:)))
Nu… serios…
 
Habar n am, cred ca ii sunt putine lucruri interzise de vreme ce el reprezinta "imaginea'' clientului in fata audientei, iar clientul m-a ales sa-l reprezint.In ceea ce ma priveste o singura data am intalnit o situatie puerila, in care invitatii se aflau intr-un ball-room la Mariott, iar reprezentantul clientului, din proprie initiativa, i-a cerut agentiei sa nu stau in aceeasi sala cu ei si sa intru doar la interventiile de prezentare. Dupa prima aparitie, clientul m-a invitat personal, la masa lui. In general am libertate deplina, in limitele bunului simt si ale intereselor clientului, chiar mi se cere de multe ori sa vin cu idei ce ar putea imbogati evenimentul respectiv.
Cum te simti la petreceri corporate la care multi din "petrecaretzi" ar putea sa ne cumpere, ai trac?
Niciodata.Ma simt excelent, am avut si noroc, pentru ca intr-o proportie de 99% cei pentru care am lucrat, sunt oameni... fini!
Esti un actor care "joaca" rolul de MC? sau te consideri MC "pe bune"?
 
Sunt MC pe bune, care isi foloseste calitatile si experienta de actor. Desi cred ca mai degraba experienta de MC mi-a folosit in meseria de actor.
Ce crezi ca te face dorit la petreceri cu staif?
 
La aceasta intrebare cred ca ar trebui sa raspunda cei care ma solicita ca mc.
O intamplare amuzanta??
 
Ohoooo! Numai una. Am zeci... Vrei pe cea cu "Buna seara Connex!'' si lucram pt. Dialog sau pe aceea cind invitatiile au fost trimise de agentie cu o zi inainte de eveniment si a venit doar un singur....oaspete:)))!!!!???
 
 
         
 
raduco@profm.ro
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO