Ziarul de Duminică

CLUBBING / Hot Club de Bucharest

CLUBBING / Hot Club de Bucharest
30.03.2010, 15:30 41

Cultura e o chestie complicată. Rigidă. Aproape moartă dupăunii... Are nevoie de cruciade ca Dumnezeu şi nu se poate desfăşuradecât în spaţii placate cu marmură în faţa unor snobi stafidiţiîncă înainte de înflorire. Cultura nu poate să supravieţuiască fărăsubvenţii de la stat, care se duc direct la dracu-ştie-unde... Cândaud de genul ăsta de "cultură" chiar că-mi vine să pun mâna pepistol ca Hermann Goring!

Cultura e vie! Şi se întâmplă oriunde! Omul e cult şi în slip casă nu zic altele că închid mironosiţele calculatorul.
Revenind... ultima dată cultura s-a întâmplat într-un restaurant.Barka. Nu-i facem reclamă că şi aşa e uneori greu să găseşti omasă, iar iubitorii de mâncare indiană nu-s pe toate drumurile.Felul principal al serii a fost... muzica. Să-i spunem Gipsy Jazz?Să-i spunem Hot Club de Bucharest! O trupă absolut încântătoare.Nişte oameni nebuni. După jazz. Pe care-l cântă cum trebuie jazz-ulcântat: cu zâmbetul pe buze.
Dacă pe 14 aprilie ai chef de teatru şi de muzică nu e nevoie să tedecizi. Mergi la teatru să asculţi nişte muzică! Pentru că Hot Clubde Bucharest nu are mulţi fani, dar îi are pe cei care trebuie,Mircea Diaconu a făcut o vrajă şi această trupă de Muzicieni tragun guleai de factură fină la Teatrul Nottara.
Destul cu vorba. Ascultaţi pe MySpace câteva piese cu Hot Cub deBucharest. Nu au încă un album. Ştiu, e puţin straniu în ţara undetoate fetele frumoase-şi-atât au câte un CD scos de "sponsorii" dinspate...
Dacă acest articol pare o reclamă neruşinată, aflaţi boieridumneavoastră că mi s-a propus o invitaţie la concert, dar amrefuzat. Vreau să-mi plătesc biletul, pentru că ştiu că merită!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO