Ziarul de Duminică

Citeşte sănătos!/ de Ziarul de duminică

Citeşte sănătos!/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

18.11.2011, 00:04 146

De ceva vreme, Lifestyle Publishing, imprint al Editurii Trei, a lansat o colecţie care se caută, numită chiar "Citeşte sănătos"! Au apărut: "Noua biblie a vitaminelor", "Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale", "Cel mai bun manual de slăbit pentru bărbaţi", "Secretele autovindecării". Pe toate le-am prezentat în diferite rubrici ale "Ziarului de duminică".

Dr. Mike Moreno - Dieta de 17 zile. Rezultate rapide cu un program medical revoluţionar.Traducere din engleză de Bogdan Chircea "Am conceput fiecare ciclu special pentru a îmbunătăţi câte un aparat al organismului, inclusiv digestia şi metabolismul.Dieta de 17 zilenu numai că accelerează scăderea în greutate şi te ajută să duci o viaţă sănătoasă, ci îţi şi fortifică organismul pentru a lupta împotriva grăsimilor!" Dieta de 17 zile - spune editura - ajută să slăbeşti rapid şi să nu te mai îngraşi la loc, să scapi d egrăsimea vizibilă şi de cea invizibilă, să-ţi aduci toate aparatele şi sistemele din organism la parametri maximi de funcţionare. Spre deosebire de numeroasele programe de slăbire bazate pe înfometare, Dieta de 17 zile a doctorului Mike Moreno se bazează pe metode dovedite pentru a te ajuta să slăbeşti - şi încă definitiv -, indiferent dacă vrei să dai jos 5 sau 50 de kg. Programul lui revoluţionar îţi modifică metabolismul ca să poţi arde grăsimile în permanenţă. "Cu toţii ne-am luat angajamentul - scrie Mike Moreno -, am promis şi ne‑am lăudat că o să mâncăm mai sănătos şi o să facem mai multă mişcare, dar până şi cele mai bune intenţii au viaţă scurtă. Eu am introdus obiceiuri sănătoase în viaţa mea profesională şi particulară. La fel poţi face şi tu!" Programul este structurat în patru cicluri de câte 17 zile. Fiecare ciclu modifică totalul caloric al alimentelor pe care le consumi. Această variaţie, pe care dr. Mike o numeşte "confuzia organismului", îţi menţine metabolismul într-o stare de expectativă; aceasta înseamnă că te poţi aştepta la mari schimbări încă din primele 17 zile!

DoctorulMichael Rafael Moreno, cunoscut drept dr. Mike, este absolvent al Facultăţii de Medicină Irvine and Hahnemann din cadrul Universităţii California. După rezidenţiatul la Kaiser Permanente în Fontana, California, dr. Mike s-a mutat în San Diego, unde practică acum medicina de familie şi este membru al comitetului din San Diego al Academiei Americane a Medicilor de Familie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO