Ziarul de Duminică

CD-eveniment: „Mari actori romani: Radu Beligan”

CD-eveniment: „Mari actori romani: Radu Beligan”
27.05.2010, 15:23 60

Sud-Est Production a lansat vineri, 21 mai, la Teatrul Nationaldin Bucuresti, al doilea CD din colectia «Mari actori români».CD-ul este un produs de autor, in care maestrul Radu Beliganinterpreteaza magistral o serie de poezii-capodopere universale,dându-le marca talentului sau deosebit.

Radu Beligan reuseste să imprime o nuanţă deosebită fiecăruicuvânt, adăugându-i o tentă personală desăvârşită. El impărtăşeştecu asculttorii pasaje din cartea sa "Note de insomniac" - impresiiproprii, inedite, despre imaginea teatrului autohton şiinternational. Operele au fost alese după un proces de selecţieindelungată care a durat o lună de zile, intreaga producere aCD-ului ridicându-se la patru luni.

Ideea s-a nascut din necesitatea de a pune in valoare o serie decariere remarcabile; de a arăta publicului arta românească decalitate. Proiectul "Mari actori români" isi propune să aducăin atentia oamenilor in afara de talentul scenic si latura umana aacestor mari artisti, sa demonstreze ca si in România anului 2009cultura adevarata este respectata.

"Sunt bucuros ca am reusit, mai ales intr-o perioada de criza,sa am puterea de a continua acest proiect deosebit. Ii multumescmaestrului Radu Beligan pentru ca a crezut in noi.Sper ca siascultatorii acestui disc ne vor confirma ceea ce noi stim deja:recitalul actoricesc al maestrului este o capodopera!", a declaratSorin Popescu, Managing director Sud-Est Production.

Echipa care a realizat acest proiect este formata din: SorinPopescu (producator) si Enea Dabija (regie si ilustratiemuzicala).

"Mari actori romani" - Radu Beligan este produs in parteneriatcu Primaria Sectorului 1 si Europa Fm. CD-ul are o prezentarehigh-end - aspectul fiind al unui disc de vinil. « Miscellanea» vafi distribuit in principalele librarii din tara (Carturesti,Humanitas, Centrul de Librarii Bucuresti, librariile Alexandriaetc.), in toate magazinele de specialitate, precum si inteatre.

Sud-Est Production este o casa de productie independenta,condusa de Sorin Popescu. Infiintata in 2006, ea isi propune sarealizeze productii de talie occidentala, dar la un pret local.Serviciile oferite sunt: productie publicitara (spoturi radio,video), filme de prezentare, animatie, imprimare, procesare,postproductie de sunet, emisiuni tv, lansari CD-uri si evenimente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO