Ziarul de Duminică

11 zile de teatru pentru copii/ de Ziarul de duminică

11 zile de teatru pentru copii/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

14.11.2013, 23:41 30

11 zile. 10 state. 70 de evenimente. Teatrul de Animatie ŢĂNDĂRICĂ vă aşteaptă în perioada 14-24 noiembrie 2013 la cea de-a 9-a ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrului de Animaţie „BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECŢIE”. Aflat sub motto-ul „Construim poduri. Trecem graniţe”, Festivalul Internaţional al Teatrului de Animaţie „BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECŢIE” are scopul de a aduce în atenţia publicului român diferite stiluri ale teatrului de animaţie şi ale teatrului vizual din lume.

Timp de 11 zile, în cele 6 locaţii ale festivalului (Teatrul Ţăndărică, Grand Cinema Digiplex, Şcoala nr.45, Spitalele de copii Grigore Alexandrescu şi Marie Curie, dar şi la Pavilionul Romexpo - în cadrul Târgului Internaţional GAUDEAMUS) vor avea loc spectacole de teatru pentru copii şi adulţi jucate de trupe de profil din România şi din străinătate (Anglia, Bulgaria, Croaţia, Franţa, Germania, Hong Kong-China, Italia, Polonia, SUA). De asemenea, cei mici şi cei mari vor fi răsfăţaţi cu spectacole-lectură, numeroase workshop-uri, lansări de carte, expoziţii şi conferinţe susţinute de personalităţi din lumea teatrului mondial.

Programul festivalului il găsiţi aici: http://teatrultandarica.ro/festival.html

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO