ZF Transilvania

Zalăul demarează lucrările de modernizare şi extindere a iluminatului public, proiect european de 20,9 mil. lei

Zalăul demarează lucrările de modernizare şi...

Autor: Laurentiu Cotu

11.02.2020, 17:50 210

Primăria Zalău, judeţul Sălaj, a accesat un proiect european de 20,9 mil. lei (4,4 mil. euro) pentru modernizarea şi extinderea sistemului de iluminat public din municipiu. Proiectul cuprinde investiţii la sistemul de iluminat public pe o lungime de 39,57 km, prin realizarea de reţele noi, înlocuirea aparatelor de iluminat şi iluminarea trecerilor de pietoni cu energie din surse regenerabile. Lucrările de modernizare vor fi executate de asocierea dintre companiile clujene Neon Lighting şi Ago Proiect Engineering.

’’Dorim să începem cât mai repede posibil acest proiect important pentru municipiul nostru, iar până la sfârşitul anului 2020 să fie finalizat. Această investiţie înseamnă, pentru Zalău, un sistem de iluminat public modern şi treceri de pietoni cu grad de iluminare suplimentat’’, a declarat Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău, într-un comunicat de presă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO