ZF Transilvania

Wizz Air lansează zboruri zilnice între Cluj-Napoca şi Londra Gatwick, cu preţuri începând de la 109 lei

Wizz Air lansează zboruri zilnice între Cluj-Napoca şi...

Autor: Laurentiu Cotu

19.12.2018, 16:50 482

Wizz Air, liderul pieţei aeriene locale, va lansa din 31 martie 2019 zboruri zilnice între Cluj-Napoca  şi Londra Gatwick, al doilea cel mai mare aeroport al capitalei Marii Britanii, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Biletele pentru noua rută au fost puse deja în vânzare şi pot fi rezervate cu preţuri începând de la 109 lei. Cu această nouă rută, Wizz Air va oferi acum 5 destinaţii din Cluj-Napoca spre Marea Britanie: Birmingham, Doncaster-Sheffield, Liverpool, Londra Luton şi Londra Gatwick.

’’Suntem încântaţi să anunţăm încă o rută nouă din Cluj-Napoca spre capitala Marii Britanii. În 2018, Wizz Air şi Aeroportul Internaţional Avram Iancu au avut o cooperare fructuoasă, care a dus la adăugarea aeronavei cu numărul şapte şi a cinci noi rute din Cluj-Napoca. Londra este unul dintre cele mai cosmopolite oraşe din lume şi o destinaţie perfectă atât pentru un city break, cât şi pentru o vacanţă mai lungă’’, a spus Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO