ZF Transilvania

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca a accesat un proiect european de 33 mil. lei pentru construirea unui centru de transfer tehnologic

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca a câştigat un proiect european de aproximativ 33 mil. lei (6,8 mil. euro) pentru construirea unui centru de transfer tehnologic în nutriţie şi patologie comparată ’’COMPAC’’, în localitatea Jucu din judeţul Cluj.

Proiectul ’’Modernizarea infrastructurii educaţionale universitare de nutriaţie şi patologie animală a USAMV Cluj-Napoca la Jucu’’ este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa Prioritară 10 – Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale, Prioritatea de investiţii 10.1 – Investiţiile în educaţie, şi formare, inclusiv în formare professională, pentru dobândirea de competenţe şi învăţare pe tot parcursul vieţii prin dezvoltarea infrastructurilor de educaţie şi formare, Obiectiv Specific 10.3.

Perioada de implementare a proiectului este de 73 de luni. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 33 mil. lei, din care sprijinul financiar nerambursabil din Fondul European de Dezvoltare Regională este de aproape 25,5 mil. lei.

 
 
 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.