ZF Transilvania

Retailerul român de articole sportive GRID a deschis magazin în Ploieşti Shopping City şi a ajuns la 11 unităţi pe piaţa locală

Retailerul român de articole sportive GRID a deschis...

Autor: Laurentiu Cotu

10.03.2021, 16:59 193

Retailerul de articole sportive GRID, deţinut de antreprenorii români Popa Nicolae şi Nania Nicolae, a deschis un magazin în centrul comercial Ploieşti Shopping City, ajungând astfel la 11 unităţi pe piaţa locală. Investiţia în deschiderea noului magazin GRID din Ploieşti, cu o suprafaţă totală de 64 mp, a fost de 130.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

’’Cu toate că economia a fost zguduită de această pandemie, am reuşit să ne reechilibrăm planurile de expansiune şi să continuăm să ne extindem cu noi magazine. Anul acesta ne propunem să inaugurăm cel puţin alte 3 magazine situate în locaţii cheie ale României’’, a declarat Nicolae Popa, co-owner GRID, într-un comunicat de presă.

Brandul GRID a fost lansat pe piaţă în 2018, iar până în prezent are deschise 11 magazine în oraşele Piteşti, Craiova, Galaţi, Bacău, Târgu Jiu, Timişoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Mureş, Bucureşti şi Ploieşti. Various Brands şi GRID sunt două bran­duri de retail ce vând pe piaţa lo­cală încălţăminte, îmbrăcăminte şi acce­so­rii sport, fiind înfiinţate de antreprenorii români Popa Nicolae şi Nania Nicolae. Grupul a avut afaceri de 15 mil. euro în 2019.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO