Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Proiect european de peste 7 mil. euro pentru construirea unui centru social în municipiul Dej

Primăria municipiului Dej, judeţul Cluj, a accest un proiect european de 35,4 mil. lei (7,3 mil. euro) pentru construirea şi dotarea unui centru social şi îmbunătăţirea spaţiilor publice urbane din zona acestuia.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa Prioritară 13 - Sprijinirea regenerării oraşelor mici şi mijlocii, Prioritatea de Investiţii 9b - Oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică şi socială a comunităţilor defavorizate din regiunile urbane şi rurale, Obiectivul specific 13.1 -  Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în oraşele mici şi mijlocii din România.

Perioada de implementare a proiectului este de 68 luni, până în data de 29 septembrie 2023. Din valoarea totală a proiectului, sprijinul financiar nerambursarbil din Fondul European de Devoltare Regională este de aproximativ 19,8 mil. lei.

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.