ZF Transilvania

Proiect european de peste 22 mil. lei pentru dotarea cu echipamente IT a şcolilor din municipiul Oradea

Proiect european de peste 22 mil. lei pentru dotarea cu...

Autor: Laurentiu Cotu

17.01.2022, 17:10 108

Primăria Oradea a accesat un proiect european de 22,2 mil. lei (4,5 mil. euro) pentru dotarea cu echipamente IT a şcolilor din municipiu. Licitaţia pentru furnizare echipamente hardware-tablete în cadrul proiectului ’’Educaţie digitală în învăţământul preuniversitar din municipiul Oradea’’ şi furnizare echipamente hardware TIC (laptop-uri, camere web, routere wireless şi table interactive) a fost lansată, iar data limită de depunere a ofertelor în SEAP este 7 februarie 2022, conform unui comunicat de presă al primăriei Oradea.

’’Necesitatea acestui proiect derivă din contextul creat de pandemia cu SARS-CoV-2, lipsa dotărilor cu echipamente a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza municipiului Oradea, precum şi din nevoia de a asigura accesul tuturor elevilor la educaţie, de actualitate fiind în acest sens desfăşurarea cursurilor preponderent în mediul on-line’’, se arată în comunicatul de presă transmis de primăria Oradea.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 2 - Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă,  Prioritatea de investiţii 2c. - Consolidarea aplicaţiilor TIC pentru e-guvernare, e-învăţare, e-incluziune, e-cultură, e-sănătate, Acţiunea 2.3.3.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO