ZF Transilvania

Proiect european de peste 2,2 mil. euro pentru modernizarea ambulatoriului spitalului orăşenesc din Abrud, Alba

Proiect european de peste 2,2 mil. euro pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

08.10.2019, 17:27 88

Spitalul Orăşenesc Abrud, subordonat primăriei Abrud, a câştigat un proiect european de 10,7 mil. lei (aproximativ 2,2 mil. euro) pentru reabilitarea, modernizarea şi extinderea ambulatoriului. Proiectul va fi finalizat până în luna iulie 2022.

Proiectul presupune modernizarea, reabilitarea şi extinderea corpului de clădire ambulatoriu, prin schimbarea destinaţiei unei clădiri existente şi transformarea acesteia într-una destinată activităţii medicale.

’’Unităţile medicale din judeţul Alba beneficiază, prin contractele semnate, de investiţii totale cumulate în valoare de peste 17 milioane euro, pentru extinderi şi modernizări de clădiri, dar şi pentru eficientizare energetică şi achiziţia de dotări moderne. Realizările sunt posibile datorită accesării de către reprezentanţii administraţiei publice locale a mai multor scheme de finanţare din fonduri europene REGIO pentru investiţii în infrastructura de sănătate’’, a transmis într-un comunicat de presă Simion Creţu, director general al Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Centru.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO