Caută doar în titlu
LIVE: Videoconferinta ZF Mobilio 2021. Explozia businessului de pe smartphone şi tabletă
ZF Transilvania

Proiect european de peste 18 mil. lei pentru construcţia a 3 blocuri de locuinţe sociale şi modernizarea a 11 străzi în oraşul Azuga, Prahova

Primăria oraşului Azuga, judeţul Prahova, a accesat un proiect european de 18,2 mil. lei (3,8 mil. euro) pentru construcţia a 3 blocuri de locuinţe sociale şi modernizarea a 11 străzi. Pentru realizarea acestor investiţii, primăria oraşului Azuga beneficiază de finanţare nerambursabilă din Programul Operaţional Regional 2014-2020 (Regio), în cadrul Axei prioritare 13 – ’’Sprijinirea regenerării oraşelor mici şi mijlocii’’, Prioritatea de investiţii 9b – ’’Oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică şi socială a comunităţilor defavorizate din regiunile urbane şi rurale’’, Obiectivul specific 13.1 – ’’Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în oraşele mici şi mijlocii din România’’.

’’Implementarea acestor măsuri va contribui la îmbunătăţirea activităţii economice din Azuga, a sectorului cultural-educativ, precum şi a turismului şi serviciilor, generându-se pe această cale o creştere a nivelului de trai atât pentru cei 4.440 de locuitori din oraşul Azuga, cât şi pentru cei din zonele rurale învecinate deservite’’, se arată în comunicatul de presă transmis de Agenţia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia.

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.