Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Proiect european de peste 12 mil. lei pentru modernizarea sistemului de iluminat public din municipiul Gherla, judeţul Cluj

Prrimăria Gherla, judeţul Cluj, a câştigat un proiect european de aproximativ 12,4 mil. lei (2,5 mil. euro), din care sprijinul financiar nerambursarbil din Fondul European de Devoltare Regională (FEDR) este de circa 10,5 mil. lei (2,2 mil. euro), pentru înlocuirea iluminatului existent în municipiu cu un iluminat economic, prin utilizarea unor aparate cu eficienţă energetică ridicată.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1 - Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea C - Iluminat public. Perioada de implementare a proiectului este de 74 luni, până la data 30 aprilie 2022.

 
 
 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.