ZF Transilvania

Proiect european de 7,3 mil. lei pentru eficentizarea şi modernizarea sistemului de iluminat public al oraşului Săcueni, judeţul Bihor

Proiect european de 7,3 mil. lei pentru eficentizarea şi...

Autor: Laurentiu Cotu

11.12.2019, 17:03 77

Primăria Săcueni, judeţul Bihor, a câştigat un proiect european de 7,3 mil. lei (1,5 mil. euro) pentru eficentizarea şi modernizarea sistemului de iluminat public al oraşului.

Investiţia prevede scăderea consumului anual de energie primară în iluminatul public şi a gazelor cu efect de seră, creşterea surselor de energie regenerabilă prin montarea a 67 de panouri fotovoltaice, extinderea sistemului de iluminat public şi creşterea numărului de corpuri de iluminat instalate.Termenul de finalizare a proiectului este în luna martie 2022.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Operaţiunea ’’Creşterea eficienţei energetice în clădirile rezidenţiale, clădirile publice şi sistemele de iluminat public, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari’’.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO