Caută doar în titlu
ZF Transilvania

Proiect european de 65,5 mil. lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere şi îmbunătăţirea transportului public de călători din Ploieşti

Primăria Ploieşti a accesat un proiect european de peste 65,5 mil. lei (13,5 mil. euro) pentru modernizarea străzii Gh. Grigore Cantacuzino în zona Pasaj CFR Podul Înalt, prin lărgire la 4 benzi, reabilitarea străzii Gh. Grigore Cantacuzino, tronson Şoseaua Vestului - limita oraş, inclusiv terminal multimodal din municipiu.

Proiectul vizează îmbunătăţirea transportului public de călători şi/sau a modurilor nemotorizate de transport, precum şi încurajarea şi facilitarea transferului către acestea de la transportul individual cu autoturisme. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, pe Axa prioritară 4: Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiţii 4e: Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilităţii urbane multimodale durabile şi a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare, Obiectivul specific 4.1: Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.Durata de realizare a investiţiei este de 45 luni.

 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.