ZF Transilvania

Proiect european de 60 mil. lei pentru dezvoltarea municipiului Zalău, Sălaj

Proiect european de 60 mil. lei pentru dezvoltarea...

Autor: Laurentiu Cotu

01.07.2019, 16:14 253

Primăria municipiului Zalău a accesat un proiect european de aproximativ 60 mil. lei (peste 12,6 mil. euro) pentru reabilitarea şi extinderea trotuarelor, reabilitarea sistemul de canalizare pluvială, nouă staţii de autobuz, amenajarea unei piste de biciclete şi a unui traseu dedicat autobuzelor transportului public, pe o distanţă de 1,4 km.

Proiectul ’’Modernizare coridoare de mobilitate urbană durabilă-Zalău 2023’’ este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon. Obiectivul proiectului este reducerea emisiilor de carbon în municipiul Zalău, provenite de la transportul rutier şi creşterea numărului de biciclişti şi pietoni. Valoarea totală a acestui proiect finanţat din fonduri europene nerambursabile este de 59,71 milioane lei, din care fonduri atrase în valoare de 54,69 milioane lei.

laurenţiu.cotu@zf.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO