ZF Transilvania

Proiect european de 6,8 mil. euro pentru înfiinţarea unui parc ştiinţific şi tehnologic la Oradea

Consiliul Judeţean Bihor în parteneriat cu Universitatea Oradea şi cu Parcuri Industriale Bihor SA au accesat un proiect european de aproximativ 33 mil. lei (6,8 mil. euro) pentru realizarea unui parc ştiinţific şi tehnologic la Oradea.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 1 - Promovarea transferului tehnologic, Prioritatea de Investiţii 1.1 - Promovarea investiţiilor în C&I, dezvoltarea de legături şi sinergii între întreprinderi, centrele de cercetare şi dezvoltare şi învăţământul superior, în special promovarea investiţiilor în dezvoltarea de produse şi de servicii, transferul de tehnologii, inovarea socială, ecoinovarea şi aplicaţiile de servicii publice, stimularea cererii, crearea de reţele şi de grupuri şi inovarea deschisă prin specializarea intelligentă, precum şi sprijinirea activităţilor de cercetare tehnologică şi aplicată, liniilor-pilot, acţiunilor de validare precoce a produselor, capacităţilor de producţie avansate şi de primă producţie, în special în domeniul tehnologiilor generice esenţiale şi difuzării tehnologiilor de uz general, Operaţiunea B- Sprijinirea parcurilor ştiinţifice şi tehnologice (PST).  Perioada de implementare a proiectului este de 60 luni, până la data de 31 iulie 2023.

 
 
 
 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.